facebook 

 

Zillertal-reizen.nl, specialist in actieve groepsreizen naar het Zillertal, Tirol

Ons volledige programma

ZOMER 2019

Wij organiseren heel de zomer lang, verschillende mooie wandelingen door het natuurpark “Zillertaler Alpen”en omgeving Mayrhofen.
Deze wandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde Berggids (Nederlands, Duits en Engels sprekend) en zijn ingedeeld in lengte en moeilijkheid categorie. Wij laten je de pracht van het natuurpark en het Zillertal zien. De wandelingen zijn per dag te reserveren.

Kosten per wandeling

€ 20,- per volwassenen
€ 10,- voor kinderen tot 18 jaar

WINTER 2019

Geniet van de stilte, het knisperen van de verse sneeuw en de plekken waar nog niemand geweest is. Dat kan met sneeuwschoenen onder je voeten.
Je hebt geen voorkennis nodig om met sneeuwschoenen te kunnen wandelen. Met een stevige bergschoen stap je zo in de sneeuwschoen. Banden vast, stokken in de hand en los gehts.

Wij organiseren 2x in de week een begeleide sneeuwschoenwandeling voor beginners. Heb je al enige ervaring en zou je graag een iets langere wandeling willen maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Meer informatie over onze sneeuwschoenwandelingen lees je hier

Kosten per wandeling

€ 35,- per volwassenen (inclusief huur stokken en sneeuwschoenenHet programma voor onze georganiseerde groepsreizen zomer 2019 volg spoedig

Mocht je wensen met betrekking tot een wandelweek of huttentocht hebben? Neem gerust contact met ons op.

Voorjaar 2019

 

Zomer 2019

 

Najaar 2019

 


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin

© 2016 Zillertal-Reizen.nl | Ontwerp en realisatie: 7EN20.nl